blogs seizoen 1.0

Yes, de keuken staat er!

Alweer een mijlpaal in het Sundae Huis, want de keuken werd geplaatst. We zijn zo enthousiast! Dit werkje werd onder handen genomen door Kaster Keukens. We tonen jullie graag hoe dit alles in z'n werk ging en hoe het tussentijdse resultaat eruitziet! 

Het was een spannende dag. De keuken is het hart van het huis én deze plaatsing zorgt meteen voor de eerste stap in de inrichting van het Sundae Huis. Enkele maanden geleden gingen we op showroombezoek bij Kaster Keukens. We waren toen helemaal overtuigd van onze groene met lichthouten FENIX® keuken en sindsdien waren we aan het aftellen! 

Eerst en vooral: opmeten 

First things first, er moest natuurlijk eerst nog opgemeten worden. Zo waren we zeker dat de keuken als gegoten zou staan in het Sundae Huis en dat de plaatsing ook vlot kon verlopen. Eens alles opgemeten werd, ging de keuken in productie

In the making 

Zoals in de video te zien is, werd onze keuken bij Kaster Keukens helemaal in-house geproduceerd. Er werd aan de slag gegaan met de mooie materialen van FENIX®. Een stevige karwei, dat heel vlot verliep dankzij de gespecialiseerde vakmannen en het geautomatiseerd machinepark van Kaster Keukens. 

En toen stond hij er! 

Dan was de dag van de plaatsing aangebroken. Enkele mannen van Kaster Keukens ontfermden zich over onze keuken. Er hing meteen een leuke sfeer tijdens de plaatsing. We voelden ons even gerustgesteld als toen tijdens het showroombezoek aan Kaster Keukens. De mannen klaarden de klus in 1 dag. Het proces ging dus heel vlot! 

We zijn alvast heel tevreden met het resultaat. Het mooie donkergroene meubel van FENIX® is perfect geworden zoals we voor ogen hadden! Aangezien het materiaal nog even moet beschermd worden tijdens het verdere verloop van de renovatie, zit er momenteel nog een beschermfolie over.

#workinprogress

Werkblad in natuursteen

Eens de basis van de keuken geplaatst werd, was het ook tijd om het werkblad te installeren. Dit werkblad is er eentje in natuursteen composiet en vinden we prachtig! 

Next steps 

Super happy zijn we met hoe de keuken er momenteel uitziet. Natuurlijk is dit wel nog een #workinprogress. De next steps in dit proces zijn:

  • De spoelbak én de kraan van Quooker worden geplaatst
  • Als laatste stap wordt de vaatwasser en kookplaat van ATAG geïnstalleerd 
  • En wordt de beschermingsfolie van FENIX® verwijderd

 

Het definitieve resultaat zien jullie dus héél snel. Zijn jullie even benieuwd als wij?

 

Let's get inspired

Wil je ondertussen wat wooninspiratie opdoen voor je eigen woning? Check onze woonverhalen

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Nog meer Homestories