blogs seizoen 1.0

Een knusse en speelse kinderkamer

'Ooh, hoe schattig' was het zinnetje dat Stefanie van Trixie tijdens ons bezoek heel vaak heeft moeten aanhoren... ;-) We hadden dan ook heel wat plezier tijdens de zoektocht naar leuke spulletjes voor de kinderkamer in het Sundae Huis. Eline heeft al iets oudere kids, en ik, Zara, ik denk nog helemaal niet aan kids, dus we waren helemaal overdonderd! De keuze was niet simpel, want er waren heel wat toffe prints en kleurtjes en alles was zó zacht! In onderstaande video tonen we waar onze zoektocht begon en hoe Trixie ons hiermee hielp. De definitieve keuze kom je te weten doorheen deze blog! Klaar voor heel wat cuteness? 

Zacht groen & mosterd 

We gingen vooral op zoek naar een naturelle, zachte en toegankelijke sfeer.
We kozen voor onderstaande leuke collecties:

  • Ribble Moss
  • Stripes olive
  • Bliss olive
  • Pure Mint
  • Ribble sand
  • Groovy Giraffe
  • Pure Ecru

We willen graag neutrale & groene tinten verwerken in de kinderkamer. Zo creëren we een rustig en stijlvol geheel! Om de kamer toch wat kleur te geven, wordt ook een mosterdkleur als accent toegevoegd met de leuke giraffen collectie.

De spulletjes van Trixie zijn ook een streling voor het oog om in de leefruimte te integreren. Denk dan bijvoorbeeld aan de eetstoel voor jullie kleintje, hiervoor biedt Trixie een praktische en stijlvolle eetstoelcover die mooi past in je algemeen interieur. Een leuke speelmat in de zithoek, een stijlvolle aankleding voor het park in de woonkamer ... afhankelijk van de sfeer in je interieur kan je een andere collectie kiezen die voor één geheel zorgt.

Wij zijn ook erg fan van de leuke opbergmanden, ideaal voor speelgoed in op te bergen of te gebruiken als wasmand!

Speelgoedmand Mr. Lion - Baby beddengoed Bliss Olive - Collectie: Giraffe - Parkomrander - Zachte speelmat

Met als doel, de verbeelding van het kind te stimuleren

Infinite imagination

01. Méér dan inrichting 
Zoals in de video ook al duidelijk werd, voorziet Trixie meer dan enkel spulletjes voor de inrichting van een kinderkamer. Zo bieden ze ook heel wat speelgoed aan, maar ook kinderparaplu's, drinkflesjes, boekentasjes en nog veel meer! En dat allemaal in diverse collecties! 

02. Duurzame oplossingen
Wist je dat Trixie ook met duurzame materialen werkt? Zo is dit stofje bijvoorbeeld van organic cotton én zijn de regenjasjes bijvoorbeeld ook van plastic flessen gemaakt. Cool, hé?

03. Het kind op de eerste plaats 
Bij babyspullen is het natuurlijk altijd van het grootste belang dat de producten goed zijn voor het kindje. Zo maakt Trixie bijvoorbeeld gebruik van 'soy based ink' (inkt op basis van soyabonen) waardoor het speelgoed niet schadelijk is.

04. Babyspulletjes kúnnen ook stijlvol zijn! 
Alle leuke items van Trixie maken duidelijk dat babyspulletjes wel degelijk mooi kunnen zijn in een interieur. Je kan je keuze volledig afstemmen met de mood in jouw interieur. En dat vinden we bij Sundae natuurlijk heel fijn! 

We vonden het super bij Trixie! Alle items zijn zó speels en schattig, je zou er voor minder blij van worden en kindjes willen :-) ... Nee hoor, ik wacht wel nog even! Stefanie speelde ook perfect in op onze wensen. Nadat we ons moodboard lieten zien, stelde ze meteen enkele leuke producten voor. Een absolute match voor in het Sundae Huis!

We gingen intussen aan de slag in het Sundae Huis met enkele items. De keuzes zijn intussen definitief! De kinderkamer wordt een topper!

Sundae Huis-afleveringen

Wil je volledig mee zijn in ons Sundae Huis-verhaal? 

Bekijk hier alle afleveringen

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.