blogs seizoen 1.0

Tijd voor wat styling keuzes!

Sfeer en gezelligheid in het Sundae Huis vinden wij zó belangrijk! En dat kunnen we creëren door het huis te voorzien van allerlei leuk textiel. Van kussens tot dekens, beddengoed, keuken-en tafellinnen en ook buitentextiel vonden we bij Friend Mistral Home! We tonen jullie in deze blog graag hoe Mistral Home ons hiermee hielp én waar ons oog op viel. Let's cozy up!

Speelse en warme kleuren 

Het gehele huis zal een warme, art deco sfeer uitstralen, en dus is het van belang dat ook de decoratie hier op afgestemd is! Ook in de zitkamer kiezen we voor speelsheid en warme kleuren. Dat zullen we doen door verschillende kleurtjes in kussens en plaids te combineren en gebruik te maken van leuke prints! We gebruiken ook zeker verschillende materialen, wat volgens ons moet kunnen! Mix and match is ons motto! 

Mistral Home voorziet de kussens en dekens in de zitkamer, maar ook op andere ruimtes in de Sundae Huis zal er textiel van Mistral Home terug te vinden zijn:

  • tafellinnen aan de eettafel
  • keukenlinnen in de keuken
  • kussen en plaids in de zithoek
  • beddengoed in de 2 grotere slaapkamers
  • buitentextiel voor frissere zomeravonden

Méér dan enkel gezellig! 

Leuk textiel is vandaag de dag écht ondenkbaar in een huis. Wist je dat decoratie zoals kussens en plaids niet alleen goed zijn voor de gezelligheid, maar ook ideaal zijn voor de akoestiek? Textiel neemt een deel van het geluid in de ruimte op, wat ook leuk meegenomen is!  

De huidige moodboards voor de 2 grotere slaapkamers met diverse friends

Voor de slaapkamers, de master- en tienerslaapkamer, werkten we een moodboardje uit. De beste manier om ervoor te zorgen dat alles mooi samen past. Voor de master willen we een sfeer met blauw, zacht groen en greige creëren. Met het mooie Noa bed van Auping, de mooie wand panelen van Orac, verf van Tone, vinyl vloer van Floorify, gordijnen van Fabrixx en lamp van Atmooz.

De 'tienerkamer' -zoals wij deze nu noemen hier intern :-)- zal iets kleurrijker worden, met warmte tonen van rood, roze en zalm, gecombineerd met een touch of blue en een tikkeltje zwarte accentjes.

Onze match met Mistral Home

01: Belgisch design
Mistral Home is een Belgisch familiebedrijf dat al in 1995 opgericht werd. Alles wordt ontworpen door Belgische ontwerpers en ook de meeste confectie gebeurt in Europa. 

02: Hoge kwaliteit 
Alle textiel van Mistral Home is van zeer hoge kwaliteit. Alles is gewoon súper zacht en cosy! Zoals we in de video zeggen: 'Kan het nog zachter?' :-)

03: Duurzaam 
Als je voor Mistral Home kiest, kies je ook voor het milieu! Al hun afval wordt namelijk gerecycleerd, er wordt 100% groene energie gebruikt én wordt het vervoer op zee  en de weg gecombineerd! 

 

04: patchwork dekbedovertrekken
In de collectie zit een patchwork collectie, gemaakt van stofresten van de confectie.
Lappen stof die worden afgesneden worden opnieuw gebruikt en dus 100% gerecycleerd op deze manier.

In de zitkamer wordt het erg gezellig. In de cognac kleurige zetel, voorzien we ook fijne en zachte kussens in allerlei structuren. Gecombineerd met lekker warme plaids om een volledige familie op en top gezelligheid te bieden :-) We durven ook hier wat combineren met diverse prints en stijlen. Dit zorgt voor een spannende dynamiek in je interieur! Bij Mistral Home is het aanbod echt heel breed. Je kan op de site selecteren op ruimte en kleur. 

De zitkamer
Zetel, salontafel: Furnified - Atmooz: vloerlamp Tamak - Orac Decor: W109 Valley - Kussens: Mistral Home - vloer Floorify: Anago visgraat F319 - Tone: Greige 01 - Rolxx rolgordijn: Papyrus kiezel - Vloerkleed: Ancre rugs - Ingelijste foto's via Print & Frame

Na ons bezoekje kregen we enkele leuke kussens en plaids toegestuurd om af te stemmen op onze andere stalen van bijvoorbeeld de gordijnen, vloer ... Het is altijd een beetje aftasten naar de juiste keuzes met al die mooie spullen.

De definitieve keuze?
Houden we nog even voor ons! Het textiel van Mistral Home zal echt voor dé finishing touch zorgen in het Sundae Huis! Het huis zal dan een echte gezellige en warme thuis worden. Wij kijken er heel erg naar uit om jullie het resultaat te tonen! 

En ondertussen: get inspired!

Wil je ondertussen wat inspiratie opdoen voor textiel in je huis? Of ben je gewoon op zoek naar algemene interieurideeën? 

Check dan eens onze woonverhalen! 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.