blogs seizoen 1.0

Een neutrale bijkeuken en stijlvolle dressing!

Een huis moet niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch zijn. Daar dachten we ook aan bij de inrichting van het Sundae Huis. We lieten namelijk een zeer handige én stijlvolle dressing en bijkeuken installeren via Friend DM-Line. We brachten alles in beeld, van de opmeting tot de plaatsing en het resultaat. Bekijk dus zeker de video en lees verder om het afgewerkt plaatje te zien! De styling ... dat is nog voor een klein beetje later!

Een belangrijke stap: opmeten

Alles opmeten is natuurlijk cruciaal om de plaatsing goed te laten verlopen en te zorgen dat de kasten perfect in de ruimtes passen. We lieten alles opmeten voor de vloeren geplaatst werden, dit kan, maar dan moet je wel de dikte van je (onder)vloer exact weten. In ons geval was dit 7mm. De dikte van de ondervloer en de vinyl tegel van Floorify.
Eens alles goed opgemeten werd door Achille van DM-Line, gingen de dressing en bijkeuken in productie en een tijd later werd alles ook vlot geplaatst! 

Teamwork makes de dream work! 

De vakmannen van DM-Line hadden twee dagen voorzien voor de plaatsing van onze dressing en bijkeuken. Juist omdat de ruimtes zo goed opgemeten werden, liep alles tijdens de plaatsing zelf in goede banen. De mannen waren ook zeer goed op elkaar ingespeeld, wat bij een drukke renovatie als de onze natuurlijk zeker van pas komt! 

Onze zoektocht naar de perfecte kasten op maat voor het Sundae Huis brachten we al eerder in beeld, weet je nog? Het allerbelangrijkste was voor ons dat de kasten heel functioneel zijn en het dagelijks leven gemakkelijker maken. Maar we zouden Sundae niet zijn als we niet op zoek zouden gaan naar opbergruimtes die tegelijk ook stijlvol zijn :-)

Praktische bijkeuken en stijlvolle dressing 

We kozen voor een witte bijkeuken die zeer neutraal en rustgevend is naast de groene keuken. Op de grond zie je ook de mooie terrazzovloer van Floorify, wat een mooi contrast creëert met de witte kast. Er is heel wat opbergplaats voorzien en een groot voordeel is dat er zelfs twee ruimtes voorzien zijn in de kast om een wasmachine en droogkast in te plaatsen. Van een praktische oplossing gesproken! 

Een witte bijkeuken, maar een zwarte dressing! Deze past volgens ons super goed bij het zwarte kraanwerk in de badkamer ernaast. Ook in deze ruimtes is de terrazzovloer aanwezig, wat zorgt voor een erg mooie dynamiek! We kozen voor een open dressing, zo heb je meteen een mooi overzicht van je kledij. Zoals je ziet gaan de lades bij de dressing en de deurtjes bij de bijkeuken open door een push-to-open systeem. En, no worries... want onze dressing is voorzien van fingerproof materiaal! ... We moeten natuurlijk nog een beetje alles poetsen nu ;-)

Het resultaat vinden wij TOP! De kasten van DM-Line geven een leuke touch aan het Sundae Huis. Een echte meerwaarde! We willen alleen het beste voor de nieuwe bewoners van het huis.

Next up in onze renovatie: het resultaat van de gekaleide achtergevel!
Nu toch echt dichterbij het finale resultaat van onze verbouwing!

Nood aan meer wooninspiratie?

Hebben we je geïnspireerd met onze dressing en bijkeuken? Leuk! Maar wist je dat we je ook heel wat inspiratie kunnen bieden met onze woonverhalen? Kijk binnen bij de everyday interiorista!

Woonverhalen 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.