blogs seizoen 1.0

Let's talk floors!

Vloeren kiezen is een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een woning. Ze bepalen de hele sfeer in een ruimte! Zoals jullie waarschijnlijk wel al weten, kozen we ervoor om Friends te worden met Floorify om de vloeren in het Sundae Huis te voorzien. We gingen bij hen langs om onze keuze te maken. Zijn jullie benieuwd? 

Floorify-stalen

Op de website van Floorify bestelden we reeds enkele stalen van vloeren die ons passend leken voor in het huis. Zo stelden we meteen zelf vast hoe mooi de vloeren echt zijn én hoe goed de kwaliteit is! Je kan op de website altijd 3 gratis stalen bestellen om te zien welke kleur bij jouw interieur past. Super handig!

Warme en praktische vloeren: check! 

We willen met de vloeren in het Sundae Huis vooral voor een warme touch zorgen en de ziel van het oude pand er terug insteken. Maar natuurlijk is het ook van belang dat we praktische keuzes maken qua materialen. De vloeren van Floorify zijn ideaal, gezien het rigide vinylvloeren zijn die een warme uitstraling hebben. Hun aanbod is ook erg mooi van design, erg praktisch te plaatsen met kliksysteem én gemakkelijk in onderhoud.
Je kiest Floorify ook voor deze redenen:

  • Diepe en synchrone structuren
  • Subtiele voegen
  • Natuurlijke plankvariatie
  • Passende plinten!

De kracht van een Floorify-vloer

01: in 1,2,3 op een bestaande vloer
Zoals in de video gezegd werd, zijn Floorify vloeren super dun (4- 4,5 mm) en dankzij de rigide kern kan je ze zonder problemen op zowat elke ondergrond plaatsen. Handig, want zo hoef je bijvoorbeeld een bestaande tegelvloer niet uit te breken. Ideaal dus voor een renovatie

02: kan tegen een stootje 
Alle Floorify vloeren zijn water- en vlekbestendig, en ook zeker beschermd tegen een schokje. Dat wezen de tests in de video zeker en vast uit! Daarnaast zijn alle materialen ook super duurzaam

03: zalige stilte 
Alle vloeren absorberen het geluid. Terwijl je bij bijvoorbeeld laminaat een trommel effect hoort wanneer je iets op de vloer laat vallen, absorberen Floorify vloeren tot meer dan 20 decibel! Zo geniet je dus elke dag van een heerlijke stilte

04: heerlijk warm 
Net als hout nemen de vloeren snel de omgevingstemperatuur aan, waardoor de vloer super warm aanvoelt. Daarnaast zijn de vloeren super geschikt om te combineren met vloerverwarming. Altijd heerlijke warme voetjes dus! 

Soorten Floorify vloeren

De Floorify collectie is erg uitgebreid. Je kan kiezen uit verschillende soorten: plankenvisgraat of tegels. De vinyl vloeren zijn alvast toepasbaar in élke ruimte in huis en gezien ze ook waterbestendig zijn, dus ook zeker in een badkamer! Superleuk, want een hippe vloer in de badkamer is net waar wij op zoek naar zijn!

Verona Terrazzo 

Ook voor de keuken en bijkeuken waren we op zoek naar wat speelsheid. In voorgaande blogs lieten we al vallen dat we verzot zijn op de Verona met een terrazzo look! Deze vinyl tegels zijn heel fris en de leuke pastel kleurtjes zijn ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze vloer zal volgens ons zeer mooi passen in de keuken en bijkeuken, maar ook in de dressing en badkamer boven willen we dus deze speelse sfeer creëren. Door dezelfde materialen en kleuren terug te laten keren in de verschillende kamers, creëren we eenheid en rust in het huis! 

Liefde voor visgraten look

We vielen meteen als een blok voor de vloer met visgraten look genaamd 'Anago' ! Deze mooie vloerbekleding zal volgens ons perfect zijn in de zithoek en eetplaats om een warme sfeer te creëren. Visgraten vloeren zijn erg populair, maar vaak ook erg duur. Met de Anago -of de andere varianten die er zijn- krijg je een zeer mooi alternatief in vinyl mét voelbare houtstructuur. Ook erg gemakkelijk in plaatsing én terug vlek- en waterbestendig. Met deze look creëer je instant gezelligheid!

In de slaapkamers en slaaphal voorzien we de vinyl planken -terug met houtstructuur- in de kleur 'Apple Crumble', mét passende plinten zoals in de gehele woning.

Enkele realisaties van Floorify. Meer op hun website!

Wij zijn alvast super blij met onze keuze. Next up is de plaatsing van deze vloeren! Het Sundae Huis zal dan meteen een enorme update krijgen! Nog even geduld... Ondertussen kan je altijd onze vorige stappen in ons verbouwproject checken op onze blog.

Sundae Huis blog

Dankjewel aan dealer Vanrobaeys voor de medewerking!
Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.