blogs seizoen 1.0

Creatieve styling met 3D-wandpanelen

In het Sundae Huis willen we élke plek mooi inrichten. Wist je dat zelfs muren creatief onder handen genomen kunnen worden? Naast verf of behang, kan je ook kiezen voor 3D-wandpanelen. Wij waren meteen overtuigd toen we dit styling product van Orac Decor opmerkten. We tonen jullie dan ook graag waarom we hiervoor kiezen! 

Give your walls personality! 

Het plaatsen van 3D-wandpanelen vonden wij de ideale manier om de muren in het Sundae Huis een extra touch te geven. Ze zijn super uniek! Zoals je in de video zag, bestelden we enkele stalen op de website van Orac Decor. Zo kregen we meteen een kleine sneak peek van hoe de wandpanelen er in het Sundae Huis zullen uitzien. 

Zoals je op de moodboards kan zien, zullen heel wat kamers in het Sundae Huis aangekleed worden met de collecties van Orac Decor. In de master bedroom creëren we met de SX162 Square een soort van kader waar we dan de ingelijste kaders van Print & Frame zullen ophangen. De 'tienerkamer' krijgt de W114 VALLEY XL, een type 3D-wandpaneel, een variant op de W109 VALLEY, die we vooral beneden zullen plaatsen.

Met deze keuzes zijn we overtuigd een echte meerwaarde te bieden aan het Sundae Huis.

We kozen verschillende types die elk voor een leuke dynamiek zullen zorgen doorheen de woning!
Met deze keuzes zijn we overtuigd een echte meerwaarde te bieden aan het Sundae Huis. Door deze toevoeging, zullen we in ons doel slagen, om een nieuwe hedendaagse art deco-ziel in de woning te creëren.

Heel wat voordelen

01: eenvoudig te installeren 
De wandpanelen van Orac Decor kan je zélf plaatsen in een handomdraai. Op de website van Orac Decor kan je heel wat tutorials en handleidingen vinden hierover. Super handig! 

02: overschilderbaar
De 3D-wandpanelen passen perfect in elk interieur, want wist je dat de panelen perfect overschilderbaar zijn? De panelen kunnen dus eender welk kleurtje krijgen!

03: superieure kwaliteit 
Orac Decor is een Belgisch familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar interieurdecoratie verkoopt. Ervaring hebben dus zeker en superieure kwaliteit is dan ook gegarandeerd! 

04: waterbestendig
De wandpanelen kunnen dan wel zeer stijlvol en creatief zijn, maar belangrijk is natuurlijk ook het onderhoud van de panelen. Goed nieuws, want ze zijn waterbestendig en dus gemakkelijk schoon te maken! 

Méér dan enkel 3D-wandpanelen

Orac Decor verkoopt niet alleen 3D-wandpanelen, maar biedt ook nog andere interieurdecoratie aan zoals kroonlijsten, plinten, wandlijsten en andere decoratieve elementen. Een zeer uitgebreid gamma dus.

Wat we dus erg leuk vinden aan deze collecties, is dat je echt super creatief kan zijn. Er zijn no limits, alles kan! Mix en match bijvoorbeeld 2 verschillende panelen op 1 muur, het kan perfect! Neem een kijkje op hun Pinterest of Instagramaccount en laat je inspireren!

En natuurlijk zullen ook wij inspireren met onze toepassingen in het Sundae Huis! We kregen ook goed advies van David van Orac Decor Benelux (projectmarkt). Een man met een énorme passie voor het vak! 
We zijn aldus heel dankbaar met deze fijne samenwerking en kijken er ongelofelijk naar uit de panelen te gaan plaatsen en het eindresultaat te delen!

Wil je ook creatief aan de slag?
Bestel dan nu je stalen op de site!

Sundae Huis in progress

Binnenkort zullen jullie dus te zien krijgen hoe de 3D-wandpanelen van Orac Decor er in het echt zullen uitzien in het Sundae Huis. Spannend... Wil je ondertussen al onze stylingkeuzes voor het Sundae Huis ontdekken? 

Bekijk alle afleveringen

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.