blogs seizoen 1.0

Gordijnen: praktisch, maar ook een echte sfeerbrenger!

FABRIXX is een Belgisch familiebedrijf dat de beste stoffen brengt van voornamelijk Belgische weverijen. Zo brengen ze een gevarieerd aanbod gordijnen, waar ook wij voor het Sundae Huis ons ding in vonden. Tijdens onze zoektocht naar stijlvolle en karaktervolle gordijnen vielen we als een blok voor de zachte velvet stoffen in hun gamma. Benieuwd? Lees dan even verder en check onze nieuwe video!

Praktisch én sfeervol 

In het Sundae Huis zoeken we mooie gordijnen als sfeerbrenger voor aan de keuken, en verduisterende gordijnen in de slaapkamers boven. Bij ROLXX -hun andere merk- kozen we een rolgordijn op maat voor aan het raam aan de straatkant. We willen graag iets dat wat discretie brengt, maar ook nog licht doorlaat. ROLXX herken je door de gedetailleerde afwerking, strakke stijl en hoge mate van personalisatie. ROLXX biedt ook rolgordijnen aan op XXL-formaat. 

Volledig naar jouw smaak en interieur, worden de rolgordijnen gemaakt in een Belgisch atelier. Op en top Belgisch dus, en daarom terug een match met het Sundae Huis!

Heel wat tinten 

Bij de verschillende kamers in het huis horen verschillende gordijnen. Zo kozen we voor de 'Teenage bedroom' eerder voor een roze/ terracotta velvet tint. In de 'Master bedroom' komt dan weer een lichtgrijs gordijn in velvet, dat een mooi contrast creëert met de blauwe tinten in de kamer. Het gordijn aan de keuken wordt eentje in licht linnen, dat toch ook vrij transparant is. 

Gordijnen voor elk interieur

01. Belgisch fabrikaat
Als we kunnen, kiezen we bij Sundae graag voor een Belgische fabrikant. Heel toepasselijk dus dat de meeste gordijnstoffen van FABRIXX en ROLXX in Belgische weverijen gemaakt worden! 

02: zeer kwalitatief 
Het team is elke dag gepassioneerd aan het werk om de (rol)gordijnen van FABRIXX en ROLXX te ontwikkelen. Het is een zorgvuldig proces waarbij kwaliteit centraal staat. En dit gebeurt met veel passie voor het vak!

Hier worden rolgordijnen op maat gemaakt!

De dames van het FABRIXX confectie-atelier

We werden heel goed ontvangen door Kaat. Zij toonde ons alle leuke opties en dat waren er heel wat! De gordijnen die we kozen zullen volgens ons perfect in het Sundae Huis passen! Zijn jullie ook zo benieuwd? 

Wil je de moodboards van de ruimtes in het Sundae Huis nog even bekijken?

Neem dan hier een kijkje!

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

FRIENDS WORDEN?

Sundae huis

Wil je niets missen van onze verbouwavonturen én altijd als eerste de nieuwe wooninspiratie ontdekken? 

Laat je e-mailadres hier achter en ontvang alle nieuwe updates, inclusief sneak-peeks en behind the scenes! 

schrijf je in

Wooninspiratie