blogs seizoen 1.0

De zoektocht naar een rustgevende badkamer!

We blijven beslissingen nemen voor het Sundae Huis! Nu is de badkamer aan de beurt. De plaats waar je je piekfijn klaarmaakt voor de dag en even tot rust kan komen. Voor ons een zeer leuke ruimte om in te richten en keuzes te maken. Onze Friend Van Marcke heeft een heel mooi aanbod aan badkamers en tijdens ons showroombezoek konden we dan ook heel wat opties bekijken! In deze blog kan je zien hoe wij ontvangen werden en hoe de badkamer er komt uit te zien!

Eenvoudige badkamer met neutrale tinten 

In onze blog over onze interieurplannen vertelden we jullie dat we op zoek zijn naar een toegankelijke en eenvoudige badkamer, die rust uitstraalt.  De terrazzo (Verona) vinyl-vloer van Floorify die in de badkamer komt, zal volgens ons zeer goed matchen met greige-, zwart- en houttinten. Om het niet té druk te maken en het contrast te behouden, willen we de schakeringen in de vloer gebruiken om de rest van de badkamer op af te stemmen. Zo zal het kraanwerk van het bad, de douche en van de waskommetjes zwart zijn. Wist je trouwens dat zwart kraanwerk een paar jaar terug erg duur was, maar nu terug betaalbaar geworden is?

Het houten meubel onder de waskommetjes zal dan weer voor wat warmte zorgen. Daarnaast kozen we ook leuke badkamertegels uit, die voorzien zullen worden door Friend HB-classics. De badkamer moet niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch zijn natuurlijk. 

Ideale match bij Van Marcke

Onze ideale badkamer vonden we dus tijdens ons bezoekje aan Van Marcke! Wij gingen langs in de showroom in Roeselare, onze thuisbasis. De showroom was écht de moeite, super veel keuze, verschillende stijlen en zeer ruim. Van keuzestress gesproken... :-) We werden er echt met open armen ontvangen en Justine -de badkamer adviseur- luisterde goed naar onze wensen. Ze toonde de badkamers die volgens haar ideaal zouden zijn voor het Sundae Huis. 

Van Marcke laat bij velen vast een belletje rinkelen. Deze gevestigde badkamer- en verwarmingsspecialist, heeft uiteraard over gans Vlaanderen showrooms waar je kan langsgaan of een afspraak kan boeken. Je kan bij hen terecht voor betaalbare en hedendaagse badkamers. Ze bieden trouwens ook een totale woonoplossing aan op het vlak van bv. verwarmingsinstallaties en klimaatregeling. Méér dan enkel maar badkamer specialisatie als je het ons vraagt!
Meer hierover lager in de blog.

Geef je muur of douchewand een leuk accent! Bij van Marcke kan je ook waterproof behang van het merk Arblu kiezen, gemaakt uit verstevigd glasvezel. Exclusief bij Van Marcke. Vind je één van deze badkamers leuk? Plan dan snel je afspraak in bij je lokale Van Marcke showroomHier zie je alvast hoe je je kan voorbereiden op zo'n showroombezoek!

Good to know

01: bad en douche uittesten
Super handig én leuk: je kan een bad of douche in de showrooms van Van Marcke altijd zelf uittesten (mits propere voetjes natuurlijk ;-)) Want je moet toch weten hoe goed je in een bad ligt en of een douche wel groot genoeg is? 

02: Big Blue points
Bij deze showrooms is een infopunt waar je terechtkan bij energieadviseurs met al je vragen rond haalbare energievriendelijke oplossingen voor warmte & water. Héél interessant hier even langs te gaan! Bekijk ook zeker even deze video die je meteen een idee geeft wat je mag verwachten.

03: totaaloplossing
Bij Van Marcke kan je terecht voor een totaaloplossing, want ze bieden onder andere ook accessoires en verwarmingsinstallaties aan. 

04: milieubewust 
Van Marcke kiest er bewust voor om hun ecologische voetdruk zo laag mogelijk te houden. Al hun producten voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en milieu en ook leveranciers worden gecontroleerd op duurzame productie

Onze bestelling!

De keuze van de douchetub en de toiletten was vrij dringend, want de installateur had deze ruim vooraf nodig aangezien de douchetub en leidingen ingewerkt zijn in de chape. Ook de frames voor de toiletten wou hij al kunnen installeren :-)

De plaatsing van het bad, de waskommetjes, kraantjes, kast, tegels en spiegel is voor in maart! Spannend hé? Houd onze pagina zeker in de gaten om de installatie en afwerking te zien! 

Een overzicht van de Van Marcke winkelformules,
meer dan enkel een badkamer-specialist!

  • Van Marcke Inspirations: inspiratie en service voor badkamers en verwarming
  • Van Marcke Technics: deze winkels zijn specifiek toegespitst op professionals. Ze kunnen er terecht voor aankoop van sanitaire- en verwarmingsproducten, installatiemateriaal, wisselstukken en gereedschap.
  • Big Blue, by Van Marcke, een uniek concept: hét expertisecentrum dat alle haalbare energievriendelijke oplossingen voor warmte en water verzamelt. Elk huis vraagt om oplossingen op maat. Daarom kan je terecht in deze Big Blue Points.

Meer via hun site!

Kan je intussen wel wat badkamerinspiratie gebruiken?

Bekijk onze blog

Dankjewel aan Van Marcke Roeselare en Justine voor het advies!
Ontdek een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Delen:

Reacties

Reactie plaatsen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.